Εορτή Αγίας Μαρίνας Ματαράγκας

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα εορτάστηκε και αυτή τη χρονιά η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης στη Ματαράγκα του Δήμου Αγρινίου. Τη μνήμη της Αγίας Μαρίνας τίμησε με την παρουσία του πλήθος πιστών.
Στις Ιερές Ακολουθίες παρέστη ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μακρυνείας Αρχιμανδρίτης Σιλουανός Ψιλιάς, ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Λουκάς, ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Γκιάφης, καθώς και άλλοι ιερείς.
Στο κήρυγμά του ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Γκιάφης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του ονόματος στο χριστιανικό βίο και τη συμβολή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης.
Στις Ιερές Ακολουθίες παρευρέθηκαν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Μαυρομάτης Αθανάσιος και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Βούλγαρη Αμαλία. Από τον Δήμο Αγρινίου έδωσαν το παρόν οι Αντιδήμαρχοι κ. Ζώης Κωνσταντίνος και κ. Μαρνέζος Παναγιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βασιλείου Ιωάννης και κ. Θεοδωρόπουλος Νικόλαος. Από την τοπική κοινοτητα Ματαράγκας παρευρέθη ο κ. Αγγελής Γεώργιος, από την τοπική κοινότητα Γαβαλούς ο κ. Γούλας Ανδρέας και από την τοπική κοινότητα Ζευγαρακίου ο κ. Παππάς Κωνσταντίνος.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*