ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ      04/01/2022

 

   ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ- ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ  ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ  ΚΑΙ  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ  ΙΕΡΩΝ  ΝΑΩΝ – ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΩΝ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ   ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ   ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  « ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ Η ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ »  

 

           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ

                          ΤΑΚΤΙΚΗΣ   ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ                                  

Σήμερα  το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ αποφάσισε την σύγκληση της ετήσιας ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ  των ταμειακά εντάξει τακτικών μελών με θέματα

  1. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ έτους 
  2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ για το έτος 2022.
  3. ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ διαχείρισης Εξελεγκτικής Επιτροπής έτους 2021.

 

 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα γίνει στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 16/01/2022 και ΩΡΑ 11π.μ. Σύμφωνα με το άρθρο 26 του καταστατικού του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ισχύουν τα κάτωθι :

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίσταται τουλάχιστον το ένα τρίτο [1/3] των ταμειακά εντάξει τακτικών μελών.΄Αν δεν επιτευχθεί απαρτία, η σύγκληση της Συνέλευσης επαναλαμβάνεται την πρώτη, μετά τη ματαιωθείσα συνέλευση ΚΥΡΙΑΚΗ 23/01/2022, χωρίς πρόσκληση και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, στον ίδιο χώρο και την  ίδια ώρα, οπότε υπάρχει απαρτία εφόσον παρίσταται το ένα τέταρτο [1/4] των  ταμειακά εντάξει τακτικών μελών. Σε περίπτωση που υπάρξει και πάλι έλλειψη απαρτίας, η συνέλευση συγκαλείται την επόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ 30/01/2022, με τους ίδιους όρους, οπότε θεωρείται ευρισκόμενη σε απαρτία με όσα ταμειακά εντάξει τακτικά μέλη είναι παρόντα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.                                                         Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Χ. ΓΚΡΕΚΑΣ                                                   ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*